Danakil i Sud d'Etiòpia




Català:

Des de Wukro vam decidir anar a visitar l’espectacular depressió del Danakil, però sense motos, per intentar cuidar la mecànica, així que vam contractar una empresa que ens hi va dur durant 4 dies. Sort que no vam anar amb les motos perquè el camí era infernal, entre sorra, roques i fang.
Poder veure un cràter amb la lava dins, és un tot espectacle natural i poder visitar les mines de sal on encara i per poc temps més, els Afars tallen, puleixen i carreguen camells i burros amb la sal en el que diuen el lloc més càlid de la terra, resulta increïble.
Quan per fi van decidir de marxar de Wukro i deixar als nostres nous amics, va ser com fer un salt al buit i tornar a la realitat del país. Ens vam arribar fins a Addis, sense passar ni per Djibouti ni per Lalibela, per qüestions de  temps, diners i d’intentar evitar massa turisme. Un cop a Addis vam entrar en un altre bombolla al Wim’s on estàvem molt còmodes i menjaven molt bé, excepte l’Aureli que s’escorria per la tassa del wàter.
Un cop amb el visat de Kenya, l’Aureli decideix fer uns dies més de descans i el Marc i el Jepi continuen ruta cap a la Vall del riu Omo, un cop més intentant evitar les zones més turístiques.
Aquí entrem en zones molt autèntiques on molta gent encara viu en tribus, amb una vida més senzilla i totalment en contacte amb la natura. Però mentre gaudíem de tot això i ja entrant a Kenya per una zona molt remota i que ens fascinava, va passar. Com sempre, en el lloc més remot i de la manera més “tonta”: caiguda de la moto sobre la cama dreta del Jepi i fractura de tíbia i peroné,....... L’aventura estava servida.

2 comentaris:

  1. Veig que l'Erta Ale continua al seu lloc rugint com un drag que no troba la postura per dormir al seu cau!
    Ànim i recorda que el camí és la recompensa!

    ResponElimina
  2. Si! veig que també l´has vist. Una de les coses més impressionants que mai he vist.
    Quan estaves allà al davant, no pensaves en que el drag potser podria tenir ganes d´ esternudar abans de dormir-se?
    Gràcies.

    ResponElimina