Mar Roig



Per fi hem pogut començar el nostre viatge.
Com el Marc encara està en procés de rehabilitació, hem pensat que li aniria molt bé fer una setmana de submarinisme al Mar Roig, mentre esperem que arribin les motos que hem enviat des de Barcelona i que han d'arribar a Alexandria.
Fer immersions al Mar Roig és un com un regal per nosaltres, perquè podem gaudir d'un espectacle natural fascinant. Potser anar-hi a l'abril, no és el millor moment, perquè l'aigua encara està freda i això ens ha fet passar fred en la majoria de les immersions, però té l'avantatge que no trobem tanta gent a sota de l'aigua com a l'estiu.
En aquesta part del viatge ens a acompanyat la Pili Vendrell i esperem que ens acompanyi més gent en altres parts del nostre viatge.
El nostre vaixell  era el Golden Emperor I, amb nou ucrainesos més, que portaven un grapat d'ampolles d'alcohol de diferents tipus, però totes amb una graduació semblant. Quan sortíem de les nocturnes, sempre ens esperaven amb el tequila, la sal i la llimona.
Cal destacar un dia de molt mala mar, que ens va obligar a marxar del Thistlegorm i navegar de nit amb la sensació de que érem com una closca de nou en mig d'un mar molt enfadat.
No era època per veure taurons martell, ni tampoc vam veure cap dofí, però s'ha deixat veure una tortuga, napoleons, cocodrils, morenes enormes, rajades, nudis, i molts més.
Ja tenim apunt a la nostra galeria, algunes de les fotos que hem pogut fer durant aquesta setmana.

Àlbum Fotos Mar Roig


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada