Nord d'Etiòpia i Simien Mountains


Etiòpia ha estat una part important del nostre viatge, tant pel temps que hi hem estat, com per tot el que hi hem viscut; així que dividirem totes les experiències etíops en diferents entrades a la web.
Una de les coses que més ens atreu d’un viatge com aquest, on anem recorrent molts kilòmetres, són els canvis que anem veient, principalment de paisatge i culturals.
Va ser creuar un riu, sobre un pont d’uns 30-40 metres, passar del Sudan a Etiòpia i viure uns canvis espectaculars. Vam passar del desert a la muntanya, de la religió musulmana, les dones tapades i la prohibició de l’alcohol, al cristianisme ortodoxa, la prostitució i la cervesa a qualsevol racó, però el canvi que més ens va afectar, va ser passar de la seguretat i amabilitat de la gent a la inseguretat i l’hostilitat (com sempre, salvant excepcions).
Entrant a Etiòpia, decidim anar cap al Nord i veure les “Simien Mountains” i la zona del Tigray. Gràcies a això podem viure experiències molt maques. A les Simien podem caminar fins a prop dels 4000m i veure els babuïns gelada, el trencalòs i les lobèlies. I circulant amb la moto pujant i baixant muntanyes per carreteres asfaltades, o no, fins que hem d’aturar-nos perquè es vagin refrigerant. A la zona del Tigray, podem veure algun dels seus monestirs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada